Referenties

Grondman Schildersbedrijf heeft voor ons de woonkamer gespoten, en het houtwerk gelakt.
Het ziet er allemaal weer fris en mooi uit.
Conclusie: Goed werk voor een redelijke prijs.
Zaagman Leusden ( 2019)

 Deze zomer heeft de Heer Wouter Grondman de buitenkant van mijn huis naar volle tevredenheid geschilderd.
 Daarbij heeft hij de staat van het houtwerk onderzocht en gekeurd,geplamuurd en in de grondverf gezet.
 De gegronde delen werden zorgvuldig nagekeken om vervolgens in een hoogglans lak te worden gezet.
 Hij is een plezierig persoon die gestaag doorwerkt en die ik van  harte kan aanbevelen.
 Met vriendelijke groet,
 dr. J. Ringelberg ( 2018)

 


Wouter,

Jij, je werk, jouw manier van omgaan met ons. Je mag weer komen.
F. Hesp, Achterveld

Het schilderwerk aan mijn woning is door de schilder Wouter Grondman vakkundig uitgevoerd. Binnen de prijsafspraak en van goede kwaliteit. Er wordt rekening gehouden met weervoorspellingen en waar nodig rommel opgeruimd. Hij is plezierig in de omgang. Een vervolgopdracht voor het andere deel van mijn huis volgt zeker.

E. Andriessen, Achterveld


“Grondman Schildersbedrijf heeft mijn woning geschilderd. Ik ben erg tevreden, de verf zit er goed op. Ook een aantal naden bij de ramen heeft hij weer netjes in de goede kleur gekit (dit was door de vorige schilder gewoon overgeschilderd). Hij schuurt netjes en wat nodig is wordt ook vervangen. Met een gerust hart kon ik mijn sleutel afgeven. Hij komt zijn afspraken keurig na.”

M. van de Walle
Amersfoort


“Wouter Grondman heeft in mei 2014 de dakkapel, dakoversteken en boeiboorden en ramen/deuren van de eerste verdieping van onze woning geschilderd. Daarna hebben we hem gevraagd om ook nog de erker en de bijna 90 jaar oude voordeur + kozijn onder handen te nemen. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het schilderwerk was hier en daar behoorlijk slecht, maar het ziet er weer prachtig uit. Vooral de voordeur heeft hij grondig opgeknapt en is nu weer een stralende blikvanger van ons huis.
Wouter is een stille, snelle en efficiënte werker, die weet wat hij doet en er plezier in heeft om met goede materialen het schilderwerk aan een oud huis als het onze weer in een mooie staat terug te brengen.”

W. Vink
Amersfoort


Wouter heeft bij ons prima vakwerk afgeleverd. Prachtig geschilderde (binnen)deuren en kozijnen. En dat heeft hij in onze vakantie gedaan! Dus van alle rommel eromheen hebben we geen last gehad. Alles was keurig opgeruimd, dus dat was ook fijn thuiskomen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

Eveline Stetter
Leusden


Locatie: Amersfoort

Tijdstip: Juni 2013

“Wouter heeft ons huis in 2013 de voor- en achterkant opnieuw in de verf gezet.”

Prima vakman:
Hout wordt gecheckt op beschadigingen en hersteld
Wouter werkt netjes en schoon
Gemaakte afspraken worden nagekomen
Wouter beschikt echt over alle materialen, zoals een steiger.
Prima prijs.

“Al met al dik in orde. Ik kan Wouter absoluut aanbevelen. Ons huis kan er voor de komende jaren weer tegen aan.”

J.Menger
Amersfoort


Leusden juni 2014

Beste Wouter,

Een buitendeur schilderen was geen grote klus, maar we zijn zeer tevreden.
Ook de afspraken die we met je hebben gemaakt zijn goed nagekomen.
De afwerking, de bijpassende kleuren en netheid van werken waren opvallend.

Bedankt en tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,

E. Hoeve
Leusden


In de periode maart – mei 2016 heeft Wouter Grondman diverse binnen- en buitenschilderwerk verricht aan onze eigen woning te Achterveld. Tijdens deze werkzaamheden was ondergetekende veelal aanwezig waardoor een goede indruk is verkregen in de volgende kwaliteiten van deze jonge schilder:  Afspraak is afspraak *) – weer afhankelijk natuurlijk, ook in relatie tot ander buitenwerk.  Voorzichtig met bestaand interieur los en vast – goede afscherming waar nodig en minimale vervuiling door schuurstof en verfspatten – een hele nette werker!  Kundig wat betreft de toepassing op verschillende soorten ondergronden – acryl, alkyd, siliconen e.d.  Nooit te zuinig met een extra laag indien resultaat nog iets tegenvalt.  Betrouwbaar in urenadministratie en declaraties materialen.  Bijzonder prettig persoon die graag continu, rustig wil doorwerken – best in is voor een praatje, maar liever geen hele verhalen tijdens het werk.  Uiteindelijk resultaat schilderwerk is prima – loopt na afloop alles even na en wat er dan nog niet goed is in de ogen van de klant wordt zonder problemen nog een keer onder de loep genomen. *) Wouter is er zeer bij gebaat wanneer de klant tevoren goed weet wat hij/zij wil en dit liefst ook even opschrijft. Dit voorkomt niet alleen misverstanden en frustraties, maar bevordert zeker ook een efficiënt en plezierig proces.

Hein Doeksen
Achterveld


Wouter Grondman heeft in 2013 de nieuw geplaatste kozijnen en boeiboorden van de eerste verdieping van onze woning geschilderd. Dit tot onze tevredenheid.

Daarom mocht hij in april 2016 de bestaande kozijnen, ramen en deuren van de benedenverdieping en de topgevels van de garage schilderen. Bij de ramen en deuren van de benedenverdieping heeft hij ook de glasnaden netjes gekit.

We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het schilderwerk ziet er weer prachtig uit.
Wouter is rustig, werkt goed en met plezier.

Harry
Achterveld


Het schilderen is prima verlopen. De houtvervanging (door de broer van Wouter) aan kozijnen en deuren is zorgvuldig gedaan. Het schilderen van een woonboot was een nieuwe ervaring, maar met vlot en kano kon alles gedaan worden. Wouter startte op de afgesproken tijd, door het regenachtig weer duurde de werkzaamheden iets langer. Hierover werd goed gecommuniceerd. Een betrouwbaar bedrijf en niet te duur voor het goede schilderwerk en de houtvervanging.

JSW de Keijzer
Utrecht


Graag wil ik je nogmaals bedanken, voor je perfect afgeleverde schilderswerk, je goede vakbekwaamheid en je nette manier van werken!
Je hebt een goede inzicht in wat je doet en komt kundig en betrouwbaar over!
Wij zullen je zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!
Tot een volgende keer.

M.v.g. Fam Kroeze
Achterveld


Wouter Grondman heeft afgelopen juni/juli ons huis geschilderd. Aanvankelijk werd hier een week voor uitgetrokken maar de weergoden werkten helaas niet mee en werd er, in tegenstelling tot veel andere schilderbedrijven, niet geschilderd.

Wouter is een rustige en aardige jongen die met veel enthousiasme en accuratesse zijn werk doet.
Hij gebruikt goede materialen en dat blijkt uit onze voordeur; als een spiegel en nergens een kwast-opzet te zien. Een echte blikvanger!

Gezien ons huis pal op het zuiden ligt en het schilderwerk daardoor toch wel het meest te lijden heeft is met Wouter afgesproken om ieder jaar het schilderwerk aan ons huis te inspecteren en eventuele oneffenheden te repareren.

Al met al zijn wij zeer tevreden over het geleverde werk en zullen Wouter zeker bij wie dan ook aanbevelen.

Wouter, bedankt en tot volgend jaar.
M.Vermeire,
Leusden.


Beste Wouter,

 Dank voor het schilderen van ons huis in Achterveld. Je hebt prima werk geleverd waar wij uitermate tevreden over zijn.

Ook de gemaakte afspraken ben je goed nagekomen, geen verrassingen achteraf!

Jou flexibiliteit en het overleg wat je met ons hield tijdens het schilderen was prettig.

De factuur leverde bij ons geen vragen op. Tot een volgende keer!!

Hetty en Andy Boutens

Achterveld


Afgelopen zomer hebben wij contact gezocht met Wouter Grondman, betreffende het schilderen van de buitenkant van ons complete woonhuis.
Om een gedegen offerte af te geven, kwam Wouter eerst bij ons langs om het eea goed te bekijken.
We kwamen tot de conclusie dat er, naast het schilderwerk, ook een boeideel moest worden vervangen, ook dat werd door Wouter geregeld.

Na een scherpe offerte, waarbij Wouter goed had geluisterd naar onze wensen, ging hij aan de slag.
Wouter werkte nauwkeurig en netjes. Na een week zat ons huis weer strak in de lak.
Gedurende de week hadden we een aanvullende vraag (het schilderen van de binnenkant van twee buitendeuren). Ook dit verzoek kwam hij direct en netjes tegemoet.
De samenwerking met Wouter is ons zeer goed bevallen. Er was een zeer goede klik en vertrouwen, waardoor we hem zonder aarzeling de sleutel van ons huis hebben toevertrouwd.

Wouter Grondman is voor ons een professionele schilder, die goed is in zijn vak en ook nog prettig in de omgang is. Hij levert zijn diensten tegen een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Daarom zijn we voornemens vaker gebruik te maken van zijn diensten.

Roel & Barbara
Hoogland